Nekadašnji lezbo duo t.A.T.u. nastupio na otvaranju Olimpijade!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Njih dve su karijeru napravile glumeći lezbejski par i promovišući gej zajednicu, a večeras su, uprkos ruskom zakonu koji zapranjuje gej propagandu nastupile na otvaranju Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju!
Yulia Volkova i Lena Katina, članice benda t.A.T.u. ponovo su se našle zajedno. Devojke su nastupile na pred-otvaranju Olimpijskih igara, koji nije prenošen na svetskim TV stanicama, izvevši svoj hit Not Gonna Get Us (Nas Ne Dagonyat). Mnogi su njihov nastup ocenili kao pokušaj Rusije da opere ruke od zabrane LGBT propagande. Da stvar bude još smešnija, tokom predstavljanja ruskog olimpijskog tima, njihova pesma išla je u pozadini. Pogledajte video.
P.Ž./Tračara

10 Responses

  1. Meni su uvek prejake bile .. nisam znala da su lezbe ali nema veze ne menjam misljenje :D

  2. Nisam iz slusala pre ali sam bas pre par dana slucajno videla njihovu sliku i bas sam se pitala sta je sa njima,gde su,da l postoje i dalje i rekla sam kao kako bi bila fora da se pojave negde,sa nekom novom pesmom i eto sad :D ne znam da l je ovo nova pesma al eeto xD

  3. Crna Yulia ima sina i cerkicu,Lena crvenokosa se prosle godine udala,grupa se raspala 2011,crnokosa je izgubila glasa,vise ne peva kao ranije,prosle godine su se ponovo okupile uprkos napadima koje je iznena na racun Lene,ova joj oprostila,i sad prave koncerte na koje vecina Lena peva :)

  4. STRASNO, a toliko sam hvalila i divila se Rusima zbog zakona i sad su pljunuli sami sebe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI