Potresna ispovest Goge Sekulić: Igor mi je umro na rukama

Žao joj je što nije ostala u drugom stanju
Žao joj je što nije ostala u drugom stanju

 

Nakon što je prošlo četrdeset dana od smrti Igora Ramovića, supruga pevačice Goge Sekulić, ona je odlučila da se javno oglasi. U intervjuu dnevnom listu Kurir, pevačica je do detalja ispričala šta se sve dešavalo sa njenim suprugom Igorom nakon njihove svadbe.

“Kada nekoga iskreno voliš, kada u zrelim godinama nađeš partnera za brak i ovako nešto ti se desi, ne znaš gde ćeš dalje, šta ti je činiti. Desetak dana nakon svadbe zaboleo ga je stomak. Išao je kod lekara, a oni su mu rekli da je neki virus. Otišli smo i na ultrazvuk, gde nas je dočekao šok! Lekar je rekao da ima utisak da gleda nalaze nekog teškog bolesnika u godinama, a ne mladog čoveka”, kaže Goga, koja je s Igorom otišla u Hajdelberg, gde je on ležao u bolnici mesec dana.

“Samo jedan pregled i konsultacija s doktorom je 1.500 evra. Nisam razmišljala koliko košta. Htela sam i humanitarne koncerte da pravim za njega. Kada god bi lekari rekli da nema nade, ja sam govorila da ima, da mu promene krv, organe. Nije bilo spasa, iako smo verovali da ga ima. Počeo je stomak da mu se puni vodom, da mu se ta tečnost spušta u noge. Imao je metastazu, koja je zahvatila deo pankreasa.”

Goga je do detalja opisala kako je izgledao dan kada je njen suprug preminuo.

“Tog dana su mu dali masku s kiseonikom, prekrili ga čaršavom i bilo mi je sve jasno. Neke poslove koje je trebalo sestre da rade, a koje su, naravno, tu bile, ja sam želela da odradim. On bi onda samo zaplakao i rekao: ‘E, Gogo moja, treba bogu da zahvalim kakvu ženu imam.’ Tog dana kad je umro, samo sam ga mazila, ljubila, govorila mu lepe reči, izjavljivala mu ljubav, držala ga za ruke, pričala mu da ga ne dam. Umro mi je na rukama. Vrisnula sam, a lekari su mi dali lekove za smirenje.”

Pevačica kaže da je uradila sve što je mogla, ali i da žali što nije ostala trudna.

“Bog mi je svedok šta sam sve za supruga uradila. Iako je bio na samrti, bio je srećan što je osetio moju ljubav i ja njegovu. Jedini muškarac koji je bio moj zaštitnik, koji mi je stalno davao komplimente, dizao me i vraćao mi samopouzdanje. Mnogo mi je žao što nisam ostala trudna. To bi mi dalo neku snagu.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top