Potvrđeno: Spice Girls se ponovo okupljaju, bez Victorie Beckham

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prva fotografija

Grupa Spice Girls održaće šest koncerata širom Velike Britanije u junu 2019. godine, potvrdile su devojke iz grupe danas.

Melanie Chisholm, Melanie Brown, Emma Bunton i Geri Horner (Halliwell) najavile su koncerte putem live videa na Facebooku, gde su zajedno otpevale refren pesme Spice Up Your Life. Prvi koncert održaće 1. juna 2019. godine na stadionu Etihad u Mančesteru.

Ipak, na turneji im se neće pridružiti Victoria Beckham, koja je i ranije potvrdila da nije zainteresovana za muziku. I sama je priznala da joj je moda fokus, a ona je i jedina od svih devojaka, koja je napravila veliki uspeh i nakon što se grupa raspala.

Ovo će biti drugi put da se grupa okupila u redukovanom izdanju, otkako su 1998. godine nastupale bez Victorije na američkoj turneji. Beckhamova se devojkama pridružila 2007. godine, ne bi li izdale album najvećih hitova, a iste godine išle su i na turneju. Ostaće upamćen i njihov nastup na zatvaranju Olimpijskih igara 2012. godine u Britaniji.

U februaru ove godine, petorka se okupila na sastanku, što je pokrenulo lavinu glasina da će se „spajsice“ ponovo okupiti.

POSLEDNJE VESTI