Povratak korenima: Gru novim/starim spotom proslavio jubilej

Vrele cice u kamionetu kao i pre 20 godina (foto: screenshot)

Dalibor Andonov Gru ovo godine slavi jubilej – 20 godina od izlaska prvog albuma koji je želeo da obeleži remiksovanjem svog čuvenog hita Biću tu.

Kao i u originalu, u spotu se pojavljuju Sindi Models, Niggor i mnogobrojni drugari, a refren je ponovo otpevala Leontina. Novina je da u remiksu gostuje Gazda Paja.

Koliko se pevač promenio za dve decenije? (foto: screenshot)

Nije se mnogo toga promenilo u odnosu na 1995. godinu; doduše Gru je ostao bez kose, fiksne telefone su zamenili mobilni, ali su lepe devojke i dalje tu, a i Sindi možda izgleda bolje danas nego pre dve decenije.

“Ove godine se navršava 20 godina od izlaska mog prvog albuma Da li imaš pravo? pa sam to hteo na neki način da obeležim. Ideja je da uradim remikse nekoliko starih pesama i da uključim neke izvođače koji nisu imali veze sa originalnim verzijama. Za pesmu Biću tu sam odabrao Gazda Paju jer on dobro spaja kvalitet sa zvukom koji kapiraju i ljudi koji ne slušaju hip hop i mislim da mu je to jedna od prednosti u odnosu na dobar deo scene. Spot su radili IDJ Videos i jako sam zadovoljan kako je sve na kraju ispalo”, kaže Gru o ovom zanimljivom projektu koji je realziovao.

Pogledajte originalnu verziju spota i ovu najskoriju, pa sami ponađite razlike.

https://www.youtube.com/watch?v=nH3pCc5AdX0

Povezane vesti

Back to Top