Poznati pevač izgubio sina u tragičnoj nesreći!

Nick sa sinovima Earlom i tragično nastradalim Arthurom (foto: Corbis)
Nick sa sinovima Earlom i tragično nastradalim Arthurom (foto: Corbis) Porodicu zvezde alternativne muzike, Nicka Cavea trenutno je zadesila velika tragedija.
Naime, pevačev 15-godišnji sin Arthur, poginuo je u Brajtonu pri padu sa litice visoka oko 18 metara. Neserćni dečak prevežen je u bolnicu nakon što ga je pronašao jedan od pešaka, ali nažalost tamo je izdahnuo. Velika tuga za porodicu Cave (foto: PA) Policija tretira ovaj slučaj kao neserću, a ne kao samoubistvo, kao što su krenula polemisanja. Slavni pevač obišao je mesto nesreće sa svojom suprugom Susie, i odali počast njihovom sinu u emotivnom pismu. „Naš sin Arthur je preminuo u subotu veče. On je bio naš divan, srećan i voljeni sin. Molimo Vas da nas razumete i date nam privatnosti u ovim teškim trenucima“, naveo je Nick u pismu.
Neutešni prijatelji posećuju Arthurovo mesto nesreće (foto: SWNS)
Neutešni prijatelji posećuju Arthurovo mesto nesreće (foto: SWNS)
Arthurovi školski prijatelji su takođe obišli mesto nesreće, gde neutešni plaču, pale sveće i osatvljaju cveće njihovom pokojnom drugaru. Nick Cave je i otac tri sina, a pokojni Arthur i njegov brat blizanac Earl su Caveovi sinovi iz drugog braka.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI

JOŠ SLIČNIH VESTI