Search
Close this search box.

Predstavljen Ulaz, svetski festival sa balkanskim receptom

U nesvakidašnjoj atmosferi jednog od najpoznatijih beogradskih klubova „Kasina“ najavljen je prvi premium festival popularne domaće muzike – ULAZ koji će ovog leta u Beogradu okupiti najveće zvezde Balkana.
Novi trodnevni muzički festival održava se od 11. do 13. jula na platou ispred Beogradskog sajma, gde će posetioci po prvi put moći da na jednom mestu uživaju u više od 45 koncerata na tri tematske bine. Na bini Koreni publika ća imati priliku da uživa u izvornoj, narodnoj muzici i uživo čuje legendarne izvođače poput Ane Bekute, Harisa Džinovića, Vesne Zmijanac, Milice Todorović, Zvonka Bogdana, kao i mnogih drugih.
Dragan Kojic Keba
Haris Dzinovic
Sa druge strane bina Ulaz biće posvećena najvećim zvezdama popularne muzike, a na njoj će pored mnogih nastupiti Željko Joksimović, Tropiko bend, Aco Pejović, Saša Matić, Petar Grašo.
Milica Todorović
Zvezde balkanske trep i pop muzike nastupaće na impozantnoj IDJTV bini, uz nastupe Stefana Đurića – Raste, Nikolije Jovanović, THCF, Teodore Džehverović, Corone i Rimskog, a sinoć je ekskluzivno potvrđen i nastup Relje Popovića.
Nikolija i Relja
Rimski i Corona
„Jedinstveni koncept festivala ULAZ na jednom mestu okuplja najbolje izvođače balkanske muzičke scene uz vrhunsku produkciju i dodatne premium sadržaje. Po prvi put, specijalno dizajniran i opremljen plato Beogradskog sajma postaće najveća diskoteka pod otvorenim nebom, a posetioci će moći da uživaju i u specijalno opremljenoj – luksuznoj VIP zoni, sa koje se pruža pogled kako na Beograd, tako i ceo festivalski prostor“, istakla je Marina Kotevski, glavni PR festivala. Jedan od učesnika festivala i osnivač producentske kuće IDJ Đorđe Trbović naglasio je da se na festivalu pored domaće, očekuje publika iz celog regiona – Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Bugarske, koja će u Beograd doći kako bi prisustvovala spektaklu godine i na naš način uživala u svetskom provodu uz izvođače koje nema priliku da čuje uživo, pogotovo zajedno na jednom mestu.
Djordje Trbovic i Andrej Ilic IDJ
„Posebno iznenađene pripremamo na IDJTV bini koja će uz svetsku produkciju sadržati do sad neviđene performanse velikih zvezda balkanske trep i pop muzike poput Raste, Nikolije, THCF“, dodao je Trbović. Za produkciju ove ekskluzivne manifestacije zadužena je i kompanija Sky Music, čija vrhunska audio i vizuelna oprema, kao i dugogodišnje iskustvo u organizaciji sličnih događaja, opravdavaju sva očekivanja da će ULAZ parirati najpoznatijim internacionalnim festivalima i koncertima. Nesumnjivo je da će profesionalizam celokupne produkcije i organizacije, te lista najzvučnijih muzičkih imena iz Srbije i regiona, doprineti tome da svaki posetilac festivala ULAZ doživi iskustvo i najluđi provod koji će predstavljati jedinstvenu mešavinu beogradskih klubova i splavova sa najpopularnijim svetskim žurkama.

POSLEDNJE VESTI