PREMIJERA: Poslušajte ‘Jednu ženu’ Aleksandre Kovač!

Nova pesma AK!

Kao što je prošlih dana i najavljeno, Aleksandra Kovač danas je premijerno predstavila svoju novu pesmu. U pitanju je sing pod nazivom Jedna žena, koji je komponovala i aranžirala sama pevačica.

U izjavi za naš sajt talentovana autorka kaže: Ova kompozicija ukazuje na pravac u komponovanju kome cu se posvetiti u narednom periodu, i koji kombinuje elemente filmske, i klasične partiture, i elemente svake kvalitetne pop pesme – pamtljivu, raspevanu i zanimljivu melodiju, snažan tekst i bogatu harmoniju. Pokušavam da svakom novom pesmom odem korak dalje, u svakom pogledu, a pre svega u pevačkom i kompozitorskom, i postavim nove lične standarde, ali i one u srpskoj muzici.”

Muzičku produkciju, miks i mastering je uradio Roman Goršek, a gosti na pesmi su i renomirani klasični muzičari, docent FMU Beograd, violončelista, Srđan Sretenović, i prva violina Beogradske filharmonije, Tijana Milošević.

Ove godine pevačica proslavalja 25 godina rada, a veliki jubilej proslaviće turnejom koja nosi naslov kao pesma koju vam danas predstavljamo. Pogledajte gde ćete moći uživo da slušate Aleksandru:

Kragujevac, 15.mart – Teatar Joakim Vujić

Novi Sad, 30.mart – Sinagoga

Beograd, 13.april – Dom Sindikata

Niš, 26.april – Dom Vojske

Poslušajte novu Aleksandrinu pesmu, a utiske nam obavezno ostavite u komentarima!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top