Search
Close this search box.

Premijera serije American crime strory: Selma Blair sve više podseća na Kris Jenner

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Serija će premijerno biti prikazana na Fox kanalu Srbija 24. februara (foto: HollywoodReporter)

Oni stariji svakako pamte dramu s početka 90-ih godina koja je uzdrmala Ameriku, kada je voljeni sportista O.J. Simpson optužen za dvostruko ubistvo i proglašen nevinim. A tvorci mini serije American crime story: People vs. O.J. Simson potrudili da i mlađoj generaciji prenesu jednu od najvećih krimi priča ikada.

Sinoć je u Los Anđelesu održana premijera novog serijala producenta Ryana Murphyja kojoj su prisustvovali glavni glumci. Među njima su bili i David Schwimmer, koji tumači ulogu Roberta Kardashiana Sr., Cuba Gooding Jr. koji tumači ozloglašenog O.J.-a, Selma Blair je Kris Jenner, John Travolta tumači ulogu čuvenog advokata Roberta Shapira, dok je Sarah Paulson tužiteljka Marcia Clark.

Glumci i osobe koje tumače u seriji (foto: FX)

Mnogi su na premijeri primetili da je Selma, odevena u svilenu, belu haljinu Dereka Lama veoma podsećala na mamadžerku Kris. Bilo je nekih navoda da David Schwimmer nije ljubitelj slavne rijaliti porodice i da je čak odbio da upozna Kim, Kourtney i Khloe (koje su takođe deo serije, kroz priču o njihovom ocu koji je bio jedan od advokata na suđenju Simpsonu), ali je glumac ipak imao samo reči hvale za Robertovu suprugu: „Imao sam sreći da par sati provedem razgovarajući sa Kris. Moglo je da bude nezgodno, ali bila je ljubazna i divna sve vreme. Pričali smo o detaljima iz Robertovog života jer sam želeo da što više saznam o tome kakav je bio muž i otac. Bio je pravi porodičan čovek, i držao je do strogih vrednosti i etike. Shvatio sam da se mogu u mogo čemu poistovetiti sa njim, naročito kada je lojalnost u pitanju“, kaže čuveni Ross iz serije Prijatelji.

Pogledajte kako su izgledali ostali glumci na premijeri.

Selma Blair je mnoge podsetila na Kris Jenner, koju tumači u seriji 'American crime story: People vs. O.J. Simspon' (foto: Wenn)
Selma Blair je mnoge podsetila na Kris Jenner, koju tumači u seriji ‘American crime story: People vs. O.J. Simspon’ (foto: Wenn)

Sarah Paulson (foto: Wenn)
Sarah Paulson (foto: Wenn)
David Shhwimmer sa suprugom (foto: Wenn)
David Shhwimmer sa suprugom (foto: Wenn)
John Travolta i Kelly Preston (foto: Wenn)
John Travolta i Kelly Preston (foto: Wenn)
Naslovnu ulogu tumači Cuba Gooding Jr. (foto: Wenn)
Naslovnu ulogu tumači Cuba Gooding Jr. (foto: Wenn)

POSLEDNJE VESTI