Preokret: Slavko oženio Vendi!

Ukućani Velikog brata su se toliko uživeli u uloge u okviru nedeljnog zadatka Sulejman veličanstveni, da su neki sve shvatili previše ozbiljno!

Sinoć je bilo održano venčanje između Sulejmana i Hurema, ali nakon što je Top pročitao zavete, Slavko je rešio da oženi Mahidevran – Vendi, umesto Maje – Hurem! Hurem ja sam tebe mnogo voleo, ali moram da kažem šta mi je na srcu. Pomno sam pratio tvoje ponašanje i pokazala si mnogo zla prema mojoj porodici, tako da sam odlučio da ovo sve otkažem i izaberem Mahidevran,” rekao je Slavko Sulejman.

Veliki brat je u ispovedaonici otkrio da je bio iznenađen Slavkovom odlukom.Morao sam to da uradim. Da sam se oženio sa Hurem, ona bi mi uništila moje carstvo, moj harem i porodicu. Ovo je bio jedini način da svi budu zadovoljni. Celu noć zbog ovoga nisam spavao. Jedna ljubav je bila izgubljena, druga obnovljena, ali je na kraju prava ljubav pobedila,” rekao je Sulejman.

Maja Nikolić je u ispovedaonici priznala da je malo falilo da zaplače, jer je ona veoma a ovo je bio veliki udarac za nju. Pevačica je dodala da se sa Slavkom definitivno više neće družiti, s obzirom da joj je on zabio nož u leđa, isto kao Uroš.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top