Search
Close this search box.

Preslušajte novi album Maje Berović, Seven

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što je pre tačno godinu dana promovisala album Viktorijina tajna koji je oborio rekorde po slušanosti, pevačica Maja Berović danas je izdala novi album Seven.

Ime albuma ima posebnu simboliku za pevačicu jer je Maja rođena u sedmom mesecu, ovo joj je sedmi studijski album koji svojoj publici poklanja na svoj rođendan. Čak dva najprovokativnija spota snimljena su na Kubi zbog čega je pevačica bila primorana da dane i noći provodi na plaži.

„Previše je bilo napo**o da za nekoliko dana snimimo dva spota, ali smo uspeli u tome. Mislila sam da ću toplotni udar dobiti koliko je sunce bilo jako. Biću skromna i reći ću da sam ponosna što sam za rekordno kratko vreme izdala novi album sa čak devet pesama i za svaku od njih smo uradili fenomenalne spotove. Veoma mi je bitno mišljenje publike, tako da željno iščekujem njihove komentare. Tekstove za pesme su pisali Jala Brat i Buba Koreli, a ja sam tražila samo jedno – da u svakaj numeri postoji deo koji ima veze sa nekim delom mog privatnog života koji publika do sada nije upoznala,“ objasnila nam je Maja.

Majin novi CD će se od sledeće nedelje naći u prodaji, a spotovi su objavljeni na zvaničnom youtube kanalu Maje Berović.

Svih devet pesama možete preslušati u galeriji u nastavku.

[tps_start_button label=“Pokreni galeriju“ style=““ class=“btn“]

POSLEDNJE VESTI