Search
Close this search box.

Maya Berović ukrala strane pesme, Buba i Jala joj preprodali numere? Pevačici uklonili 3 hita sa YouTuba

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Izdavačko – produkcijska kuća „Imperia“, koju su početkom 2019. godine osnovali sarajevski muzičari Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Buba Corelli i Jala Brat, uklonila je tri spota Maye Berović sa svog youtube kanala.

Pevačica je od 2017. do 2018. godine objavila dva albuma za pomenutu muzičku produkciju, a pesme joj je radio sarajevski rep dvojac.

Kako Nova.rs saznaje, Mayin muzički materijal je uklonjen jer je od Youtuba stigla prijava zbog krađe autorskih prava, a dok se ne dokaže istina njene numere “Balmain”, “Sama” i “VIP” neće moći da se pronađu u pretrazi na “Imperiji”.

“Radi se o pogrešno donesenom zaključku. Maya je u razdoblju od 2017. do 2018. godine objavila dva albuma na kojem su se našle pesme ‘Balmain’, ‘Sama’ i ‘VIP’, čiji su autori Jala Brat i Buba Corelli. Ona je od njih otkupila melodiju, verujući u to da su oni stopostotni autori numera. Posle određenog vremena javili su se ljudi iz inostranstva koji tvrde da je u pesmama iskorišćen deo njihovih numera koji su oni na Jutjubu objavili mnogo pre. Čim je stigla prijava od strane youtuba usledio je ‘strajk’, odnosno pesma je uklonjena dok se ne dokažu autorska prava iste”, priča naš izvor i dodaje da pevačica nema veze sa autorskim pravima.

“Maja ni u jednom trenutku nije znala da se delovi njene pesme poklapaju sa delovima neke druge numere koja je već objavljena, jer je verovala autorima da su oni idejni tvorci numera. Naravno, sada sledi borba u kojoj treba da se pokaže ko je pravi autor i ko je napravio najveću grešku”, ispričao je naš izvor.

Inače, pesma Balmain potpuna je kopija hita Turn Me On, koji u originalu izvodi Kevin Little.

POSLEDNJE VESTI