Search
Close this search box.

Beba luta: Maja Berović zbog Lukasa menja muzički pravac

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Kao što smo već ranije javili, Maja Berović i Aca Lukas odlučili su da ukrste glasove u studiju i snime duet.

SVET je uhvatio Lukasa i Maju nakon snimanja zajedničke pesme. Kako saznaju, autor pesme je Dejan Kostić, koji se proslavio hitovima za Daru Bubamaru. Maja će zbog Lukasa promeniti muzički pravac kojim je u poslednje dve godine napravila pravi ršum na sceni i ovaj duet neće ličiti na njene pesme.

„Aca je došao na ideju za duet i pozvao je Maju. Njoj se dopala pesma i za samo nekoliko dana sve su se dogovorili. Treba da snime spot i već u maju da pesmu predstave publici“, kaže izvor blizak pevačima.

Lukas očigledno je zacrtao da snimi duete sa svim popularnim i atraktivnim pevačicama na ovim prostorima, pa je posle Cece, Karleuše, Milice Pavlović, Danijele Vranić, Marije Šerifović i Ane Nikolić na red došla Berović, koja trenutno žari i pali celim Balkanom.

Duet je najavila i Maja, nakon koncerta koji je nedavno održala u Tuzli.

’’Lukas me je pozvao i rekao mi da ima sjajnu pesmu za nas. On je čovek kome ne možete da odolite, jer ume da prepozna hit i dobru pesmu. Iznenadio me je prijatno, pesma je sjajna. Sačekaću da on malo više kaže o toj pesmi, spot nije još snimljen, razmišljamo kakav će biti. Pesma je emotivna, nešto drugačije od onoga što publika očekuje od mene i od njega. To je široka pesma, sa dušom i emocijom’’, kroz smeh je rekla.

POSLEDNJE VESTI