Search
Close this search box.

Uprkos tehničkim problemima i kašnjenju, Maya Berović nastupila u splitskoj Areni

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Maya Berović nastupila je sinoć u splitskoj Spaladium areni, u okviru regionalne turneje koju je započela solističkim koncertom u Beogradu prošle godine.

Pevačica koju su hrvatski mediji krunisali titulom bosanske Beyonce kasnila je skoro dva sata, pa je nastup umesto u 20 časova, počeo u 21:50h. No, to nije sprečilo više od 3000 razdraganih fanova da je gromoglasnim aplauzom dočekaju zvezdu večeri.

„Dobra večer, Splite, veliko je zadovoljstvo što sam večeras s vama, sigurna sam da ćemo zajedno uživati“, obratila se Maya posetiocima, posebno ženskim fanovima koje naziva „bebama“ („da vidim koliko ima beba u publici“).

Usledile su pesme Alkohol, Sama, Mama, Ruski rulet, Neka stvar i još mnoge druge koje imaju milione pregleda na YouTube.  Publici nisu smetale ni tehničke poteškoće zbog kojih je Maya na par minuta morala prekinuti izvođenje pesme Javi šta ti je u glavi.

Hrvatski mediji nisu bili previše naklonjeni prema pevačici, koja je trenutno među najtraženijim u regionu, pa su tako javili da je „prema slobodnoj proceni, parter bio oko 80% ispunjen, a donje tribine tek 30%“. Uprkos svemu, dobar provod nije izostao.

POSLEDNJE VESTI