Search
Close this search box.

Zašto Maju Berović koleginice mrze?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Maja Berović svakog vikenda ima po dva nastupa, koja naplaćuje po 15.000 evra. Prošlog petka pevala u Beogradu, a u subotu u Bernu. Ima zakazane tezge tri meseca unapred.

Pevačica je postala prava estradna tajkunka – u poslednjih godinu dana zaradila je 1.440.000 evra, piše domaća štampa. Ona je postala ubedljivo najtraženija pevačica u regionu: svakog vikenda ima po dva nastupa, koja naplaćuje po 15.000 evra!

„Maja ima zakazane nastupe tri meseca unapred. Ni sama ne zna kada je poslednji put imala slobodan vikend. U poslednjih godinu dana, otkad je objavila hitove “Pravo vreme” i “Neka stvar”, skočila joj je cena nastupa, a menadžeri se otimaju oko nje jer Maja uvek puni klubove,“ kaže estradni menadžer koji je insistirao na tome da ostane anoniman i dodaje:

„Maja je prošlog vikenda u petak pevala u Beogradu, a u subotu u Bernu. Od ta dva nastupa zaradila je 30.000 evra! Kad peva “preko grane”, nekad pogodi i veći honorar. Rekla mi je da neće da pravi pauze sve do leta, kad hoće da otputuje na Bahame sa mužem. Menadžer kaže da Berovićeva ima dobru strategiju,“ snima samo brze, klupske pesme koje voli omladina.

„Maja prosto ume da prepozna koja pesma će postati hit. Eto, sve numere sa poslednjeg albuma su slušaju na svakom koraku. Ona je živa vatra na sceni, pravi odličnu atmosferu! Uglavnom peva po klubovima, gde dobija i najveće honorare, a taj jedan veliki koncert u beogradskoj Areni je napravila samo zbog prestiža. Zbog svega toga nije omiljena među koleginicama. Verujte mi da mnoge pevačice ne mogu da je podnesu! Ljubomorne su jer one pevaju za mnogo manje para i ne toliko često kao Maja.“ kaže menadžer.

Pevačica ne voli da priča o zaradi, ali priznaje da nikad više posla nije imala.

„Ne pamtim kada sam ovoliko radila! Nastupam skoro svakog vikenda, pa ne mogu da otputujem na neki duži odmor. Napravila bih sebi neki slobodan vikend, ali mi je žao da otkažem nastupe. Od mene se traži da u svakom trenutku budem maksimalno profesionalna i ja se trudim da održim taj nivo,“ rekla je nedavno pevačica u jednoj emisiji

POSLEDNJE VESTI