Prijatelji i porodica odustali od Maje Nikolić, Vendi je imitirala

Niko je ne prepoznaje…

U emisiji VB magazin koja je emitovana juče od 17 časova, gosti je trebalo da budu prijatelji i brat Maje Nikolić ali su oni gostovanje u poslednjem trenutku otkazali.

Majini prijatelji, među kojima je i pevačica Maja Odžaklijevska, trebalo je da budu gosti s obzirom da je Nikolićeva jedan od takmičara nominovanih za večerašnje izbacivanje iz kuće Velikog brata. Ipak, oni kažu da Maju više ne prepoznaju i da su zgroženi njenim ponašanjem u kući.

 Majini prijatelji, odnosno njen brat i njene dve prijateljice, koji su danas trebalo da dođu, kao i jedna naša poznata pevačica, Maja Odžaklijevska, svi su otkazali u poslednjem momentu gostovanje, ali sve uz priču da ne prepoznaju Maju da je ona jedna potpuno druga osoba, da je ona jedno najdivnije stvorenje koje ne prepoznaju i da uopšte ne mogu da veruju u ono što vide,” ispričala je tokom emisije Marijana Mićić.

U međuvremenu, Vesna Vukelić Vendi ne prestaje da priča o Maji, te je ukućanina na veoma interesantan način objasnila kako ona peva. Pogledajte u video klipu u nastavku.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top