Prati nas

Horoskop

Pročitajte današnji dnevni horoskop za utorak, 25. jun 2019. godine

Pročitajte današnji dnevni horoskop za utorak, 25. jun 2019. godine.

Utorak je pred nama, a s njim nam Mesec ulazi u znak Ovna, kada se menja energija započeta prethodnog dana, zbunjenost i zamagljenost nestaje. Ovo je dan za delanje, racio je na visokom stupnju, budimo se i trezveno razmišljamo o narednim poduhvatima. Przemljili smo se i izašli iz faze sanjarenja i gubitka kontakta sa stvarnim mogućnostima.

Ova energija aspekta danas radi za vas i dobro je stoga iskoristite za sebe. Ne započinjite previše odjednom, iako je energija snažna i efektivna, ona može da vas odvuče na više stvari odjednom, pa mnoge stvari mogu ostati nedovršene, posebno poslovi vezani za papirologiju!

U nastavku pročitajte današnji dnevni horoskop za utorak, 25. jun 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju.
LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top