in

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 22. jul 2019. godine

U nastavku pročitajte današnji dnevni horoskop za ponedeljak, 22. jul 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

Ovan, dnevni horoskop

Moguće je da ste malo razočarani poslovnim okolnostima i da situacija ne ide u onom pravcu u kom ste očekivali. Konačno ćete pronaći kompromisno rešenje za probleme sa voljenom osobom. Posetite lekara radi kontrole.

Bik, dnevni horoskop

Raspoloženi ste i u poslovno okruženje unosite dosta pozitivne energije danas. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa osobom koju volite. Povoljan je dan za nova poznanstva ako ste slobodni. Skloni ste virusnim infekcijama.

Blizanci, dnevni horoskop

Možete da računate da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Novi poznanik će pokazati svoje simpatije ka vama u trenutku u kom to najmanje budete očekivali od njega. Kontrolišite krvni pritisak.

Rak, dnevni horoskop

Važno je da usmerite svoju energiju na prioritete na poslovnom polju i da se ne rasipate na nevažne sitnice. Ako želite da se dese neke promene na ovom polju biće potrebno da pokažete inicijativu. Imate manjak energije.

Lav, dnevni horoskop

Postoji osoba koja bi mogla da vam ponudi novu poslovnu saradnju. Spremni ste za promene na ovom polju. Potrebno je da se više posvetite vašem partneru ako želite da vam veza izađe iz krize. Prijalo bi vam je opuštanje.

Devica, dnevni horoskop

Niste spremni za promene kada je u pitanju ovo polje. Moguće je da se još uvek držite nekih starih načina. Od svog partnera očekujete razumevanje i podršku. Današnji dan vam je povoljan za ljubavno polje. Pazite na srce.

Vaga, dnevni horoskop

Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje koje će vam doneti nove poslovne kontakte i saradnje. Deluje vam da je partner počeo da pokazuje više emocija ka vama i dopada vam se takva promena. Problemi sa zuboboljom.

Škorpija, dnevni horoskop

Biće vam potrebna pomoć i nečiji savet da bi razrešili komplikacije koje su vam iskrsle na ovom polju. Flertujete i spremni ste otvorenije da pokažete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo. Zdravlje je sve bolje.

Strelac, dnevni horoskop

Važno vam je da vas drugi ljudi ozbiljno shvate i da vaše ideje na ovom polju budu prihvaćene. Nakon iskrenog razgovora sa voljenom osobom ćete uvideti da sa njene strane postoji mnogo sumnji ka vama. Mogući problemi sa plućima.

Jarac, dnevni horoskop

Preporuka je da se danas posvetite novim poslovnim projektima i pokretanju novih saradnji. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da ćete imati zanimljivo poznanstvo. Imate višak energije. Bavite se sportom!

Vodolija, dnevni horoskop

Možete da očekujete povoljnu priliku za zaposlenje. Otvaraju vam se nove mogućnosti.Slobodne pripadnike ovog znaka očekuju promene na polju ljubavi. Pojavljuje vam se nova osoba za flert. Odlično stanje.

Ribe, dnevni horoskop

Radite svoj posao najbolje što možete i sigurni ste u svoje sposobnosti. Dobro ste organizovani i disciplinovani.Dan je povoljan za stabilizaciju odnosa sa partnerom. Možete da očekujete pozitivne promene. Zdravlje je dobro.