in

Pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 8. oktobar 2018. godine

Drugi dan vikenda obeležava izlazak Jupitera iz retrogradne senke i juri ka Strelcu, s čim ide osećaj lakšeg disanja, a iako Venera retrogradno putuje tokom ove prve nedelje oktobra meseca, današnji dan biće lakši za preživljavanje.

I danas ćete biti u fazi preispitivanja, i to sve više unazad, koju deceniju čak! Sve što budete proživljavali shvatite kao testiranje, preispitivanje važno za sadašnji trenutak, ne za nešto što će imati uticaja za vašu budućnost. Venera u ovom periodu sklona je da vas navede na nerazumno trošenje i upadanje u dugove, te stoga budite vrlo oprezni sa novcem, račune plaćajte na vreme i ne dozvolite da vam se troškovi i dugovi uopšte, gomilaju.

Ljubavni rolerkoster se nastavlja, izazovi su posvuda i bilo bi najbolje da sve dovedete u red, ono što ne treba da postoji vašem životu izbacite jednom za svagda i ostavite samo ono što vas čini srećnim i zadovoljnim bićem.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za ponedeljak, 8. oktobar 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.