Prati nas

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 22. maj 2019. godine

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 22. maj 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 22. maj 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

Sa današnjim utorkom valjalo bi započeti sa nekim novim stvarima, sportom, bilo kakvom aktivnošću koja će vam prijati. Ljubav će biti začinjena strašću, a biće i flertovanja napretek.

Izbegavajte kupovine, jer ćete sigurno potrošiti više nego što ste planirali, a što se tiče ljubavi, preterujte slobodno. Bićete nestalni u razmišljanju, često ćete praviti nagle skokove, ali pazite da to bude jedino ako ste shvatili da neke stvari ne želite ili vam ne prijaju.

Ništa nije greh i ništa nije sramota ukoliko osećate da vam to ne prija… Očekuju vas prijatna iznenađenja na nekom putu, pa, ako imate priliku, obavezno otiđite, sve neka čeka.

Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

1. OVAN

Posao: Ukoliko planirate saradnju sa Rakom, očekujte solidne finansijske prilive od akcija koje budete sproveli. Ne dopustite jednom lavu da vam se meša u poslovne transakcije, jer neće doprineti bržoj realizaciji posla u kome ste trenutno.

Ljubav: Ukoliko se radi o jednoj Devici, vi ste u odličnoj poziciji na koju možete da računate da je odličan potez ukoliko se odlučite na nešto više od obične veze.

Zdravlje: Povremeno ste pod pritiskom pa se opuštajte.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top