Prati nas

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 1. jun 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za subotu, 1. jun 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

Merkur pravi opoziciju sa Jupiterom, dok će Venera biti u trigonu sa Saturnom. Pomenuta opozicija ume da nas zavede i zanese te bismo mogli da krenemo putem nerealnih želja i ambicija, na kraju nas iscrpevši, a rezultati mogu da izostanu. Zato, sagledajte dobro svoje mogućnosti u skladu sa drugim faktorima, ne rasplinjujte se , trošeći nepotrebno dragocenu energiju na stvari koje su van vaših realnih mogućnosti.

Čuvajte se kazni u saobraćaju. Venera ujedinjena sa Saturnom s druge strane daje nam priliku da poradimo na kvalitetnim odnosima u posllovnom svetu, a na emotivnom planu nudi razvoj trajne i kvalitetne veze. Energija ovog dana nije previše euforična, ali nudi mogućnost da sebi obezbedimo neke trajne veze i postavimo jasne ciljeve za budućnost.

Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

1. OVAN

Ostavićete veoma pozitivan utisak pri novom poslovnom razgovoru. Možete da očekujete povoljnu fazu za posao. Osoba koja živi u vašoj blizini će pokazati da ima želju da budete više od prijatelja. Problemi zbog iscrpljenosti.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top