in

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 21. septembar 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za subotu, 21. septembar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

OVAN

Moguće je da ćete danas napraviti grešku koja će se negativno odraziti na vašu poslovnu situaciju Partner pokušava da vam skrene pažnju na greške koje pravite prema njemu. Problemi sa glavom. Posetite lekara.

BIK

Delujete nepouzdano iako niste takvi. Pred vama je period u kojem nekako teško prihvatate odgovornosti. Emotivno ste nezadovoljni i pred vama je jedna velika dilema- ostati ili otići. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

BLIZANCI

Moguće je da vam sada ne odgovara da se bavite poslom u koji su uključene veće grupe ljudi, radije se obavezama posvećujete sami. Ukoliko ste planirali neki ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom, sada je taj trenutak. Čuvajte se povreda.

RAK

Moguće je da vam nije lako da donesete nove poslovne odluke i da vas neke dileme danas koče. Ukoliko imate partnera, očekuje vas povoljan dan u kojem će se popraviti odnos među vama. Hronične tegobe vam se vraćaju.

LAV

Moguće je da ćete danas imati neku manju štetu kada je u pitanju posao. Povedite računa o svojim obavezama. Moguće je da ste duže vreme bili usamljeni i da vam to više nikako ne prija. Izbegavajte alkohol.

DEVICA

Najbolje je da uzmete slobodan dan danas i da se ne bavite preterano poslovnim obavezama da ne bi došlo do štete. Pazite da ne preterate sa ljubomorom koja bi mogla da počne da vas opterećuje. Posetite lekara radi kontrole.

VAGA

Bićete generalno opušteni i spremni da se posvetite svom poslu na jedan smiren i zreo, odgovaran način. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i srećni ste kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan dan. Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

Maksimalno ste angažovani i posao vam je na prvom mestu. Očekuje vas period koji može Nemate više nikakve nedoumice po pitanju emocija, znate koga volite i želite pored sebe. Prija vam intezivnija fizička aktivnost.

STRELAC

Mogući su značajni finansijski preokreti u narednom periodu. Očekuje vas poboljšanje situacije. Očekuje vas dan koji nije preterano povoljan za ljubav. Moguće je da vam nije lako da ostvarite sklad sa partnerom. Moguć je povećan apetit.

JARAC

Na neki način ste opterećeni brigama i problemima. Pred vama je period u kojem vam neće biti lako da sve razrešite. Novo poznanstvo koje vas očekuje u vaš život može da unese više sreće i uzbuđenja. Moguća je jača glavobolja.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete danas imati pozitivne okolnosti na poslovnom polju i da će sreća biti na vašoj strani. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali i polako smišljate načine da joj se približite. Moguća je nesanica.

RIBE

Bićete veoma napeti i nervozni što može negativno da se odrazi na vaše poslovno polje. Kada je u pitanju ljubav, pred vama je faza u kojoj možete da imate neke veće dileme i nedoumice. Mogući problemi sa cirkulacijom.