Prati nas

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 21. maj 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 21. maj 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

Već od jutra velika promena na nebu, Sunce prelazi u znak Blizanca. Divan znak, divna energija nas očekuje u narednom periodu, periodu dominacije Blizanaca. Očekujte puno priče, lepih vesti, druženja, očekujte brži ritam i svaki momenat da vam bude ispunjen.

Mnogo lep emotivni period, puno druženja, ljubavi, neka nova poznanstva, rađanje novih simpatija. Odmah za Suncem i Merkur ulazi u Blizance, što će sigurno pospešiti komunikaciju. Ne brzajte, ne donosite odluke na prečac, o svemu razmislite dva puta pre nego što krenete u delo…..

Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

1. OVAN

POSAO
Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere.

LJUBAV
Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top