Prati nas

Horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 21. maj 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 21. maj 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

Već od jutra velika promena na nebu, Sunce prelazi u znak Blizanca. Divan znak, divna energija nas očekuje u narednom periodu, periodu dominacije Blizanaca. Očekujte puno priče, lepih vesti, druženja, očekujte brži ritam i svaki momenat da vam bude ispunjen.

Mnogo lep emotivni period, puno druženja, ljubavi, neka nova poznanstva, rađanje novih simpatija. Odmah za Suncem i Merkur ulazi u Blizance, što će sigurno pospešiti komunikaciju. Ne brzajte, ne donosite odluke na prečac, o svemu razmislite dva puta pre nego što krenete u delo…..

Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

2. BIK

POSAO
Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.

LJUBAV
Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osecati uz osobu koju dobro poznajete.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top