in

Pročitajte dnevni horoskop za utorak, 29. januar 2019. godine


Sve smo bliži kraju meseca, nadamo se da ste ga prvenstveno finansijski dobro pregurali pošto je januar mesec kada se najviše (ne)planirano troši. Baš i danas se pričuvajte troškova, mogući su neki neplanirani ili ishitreni troškovi, ne dozvolite sebi da kupte nešto skupo danas zbog čega bi se kasnije mogli pokajati, ne nasedajte na povoljne kredite ili otplatu na bezbroj rata. Dan nije povoljan za finansije, pa se ne upuštajte ni u kakva ulaganja, započinjanja novih poslova, sklapanja ugovora.

Pripazite se i potencijalnih konflikata sa nadređenima, sa kolegama na poslu, a kod kuće ne dozvolite nikome da vas nervira, makar izašli napolje i odmarali sami u svom svetu. Moguće je da se neke nesuglasice vrate iz prošlosti, pa se pripazite konflikata sa partnerom ili porodicom. Jučerašnji današnji dan nikako da prođu, ali već sutra idemo na bolje. Večeras pogledajte i šta vas čeka tokom februara, mesečni horoskop je odavno spreman, pa taman eto odličnog štiva za pred spavanje. Miran dan vam želimo.

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za utorak, 29. januar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.