in

Pročitajte nedeljni horoskop od 15. do 22. juna

Jarac

Postavite ciljeve na poslu i držite se isplaniranog. Potrudite se da se usmerite na pozitivne stvari. Podelite sve obaveze na više delova, a pitajte druge za pomoć ako vam je potrebna. Manje pričajte drugima o svemu što ste isplanirali. Budite diskretniji. Mogući su problemi u saobraćaju. Što se tiče ljubavi, ove nedelje je stanje nepromenljivo. Ako ste slobodni, posvetićete se poslu, a ako ste zauzeti onda ćete se truditi da vam veza bude dinamična.

Vodolija

Imate dosta briga, ali ne dozvoljavate da vas to optereti. Uglavnom se to sve svodi na novčanu situaciju, ali će problemi brzo proći. Štednja je preporuka i ove nedelje. Ako vam nešto smeta saopštite to saradnicima. Imate podršku porodice i prijatelja za sve što radite. Skloni ste zaljubljivanju, ali budite oprezni. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera. Mogući su problemi sa leđima.

Ribe

Obaveze na poslu ne treba da odlažete. Pomalo ste usporeni i nemate motivaciju za rad. Budite otvoreni prema saradnicima i recite im svoje predloge za promene. Mogući su nesporazumi sa njima. Tajna veza postoji kao mogućnost, ako ste slobodni. Zauzeti, romantični ste, želite da se izdvojite više vremena za partnera, ali sem toga ne želite ništa da menjate. Idite na kraći put, a možete i u posetu rođacima ili prijateljima tokom vikenda. To bi vas oraspoložilo.