Prati nas

Pročitajte veliki prolećni horoskop: evo kada da očekujete najviše sreće

Horoskop

Pročitajte veliki prolećni horoskop: evo kada da očekujete najviše sreće

Stiglo je proleće – a sa njim i horoskop!

Proleće 2019. biće bez ijednog pomračenja, što znači da su određeni pravci razvoja događaja već zacrtani i zadani tokom zimskih pomračenja (6. januara i 21. januara 2019.) U nastavku pročitajte horoskop za ovo proleće – kliknite na strelice za narednu stranu.

Ono što se preokrenulo, nastaviće novim putem, priče koje su se završile neće se ponovo otvarati, ali sve ono novo što se otvorilo, nastaviće da se razvija.

Važno je biti budan i ići u korak s vremenom. Dobar Jupiter iz Strelca tokom marta i većim delom aprila, podsticaće sve one koji su spremni da se probude, pokrenu nešto novo, da osveže svoje živote.

Zbog trigona planeta iz Ovna i Jupitera iz već spomenutog Strelca, u vazduhu će se povremeno osećati onaj pravi prolećni duh optimizma. Kažemo povremeno, jer će Saturn i Pluton iz Jarca postavljati određene zahteve koje će neki poletarci doživljavati poput blokada. Ali, ako se prema kvadratu planeta iz Jarca postavite kao dobrodošloj proveri na temu realnosti i zrelosti, discipline, reda i rada, možete biti samo na dobitku. Kombinujte polet i optimizam sa realnosti. Tako ćete proći najbolje.

Nastavak na narednoj strani – klikni na strelicu

Pages: 1 2 3 4


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top