Prva pozorišna uloga Nataše Bekvalac izazvala revolt glumaca

Vidimo se veceras u klubu Habana,Sutomore?

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pevačica Nataša Bekvalac je dobila ulogu Drage Mašin u mjuziklu Tajna Crne ruke reditelja Ljubiše Ristića. To što će Bekvalčeva na daskama koje život znače stati rame uz rame sa glumačkim veličinama kao što su Tanja Bošković, Dara Džokić i mnogim drugim, uz pratnju baletskog ansambla, nisu baš svi prihvatili sa oduševljenjem.

“To je isto kao da Boris Tadić igra Dragu Mašin. Ćutanjem jedino mogu da izrazim protest”, izjavio je za Kurir Goran Sultanović, jedna od prvih zvezda mjuzikala i kabarea u Srbiji. Branka Pujić, profesorka na FDU, je imala mnogo više da kaže na ovu temu za isti list. “Postoje fakulteti koje glumci treba da završe. U Srbiji postoji barem 5 glumica koje bi to fantastično uradile, ali su očigledno bitna neka druga merila i kriterijumi. Nataša je lepa žena, ali nije školovana za to. Sve i da se samo slika i da se od nje ne zahteva dramski momenat, nije joj mesto u mjuziklu.”

“Iskreno, mene više ništa ne može da začudi u ovoj zemlji”, istakao je Feđa Stojanović za Kurir. “Najbolje bi bilo da dođu ove sa Farme, to su veoma talentovane devojke, možda bi mogle da konkurišu Nataši. Idealna podela, bravo!”  

Ipak, postoje i glumci koji ne vide ništa loše u angažmanu Nataše Bekvalac. Eva Ras je poručila da joj je drago što su baš nju izabrali. “Ona je izuzetno lepa žena i za tu ulogu je potrebna lepotica. Nataša je skandalozna, a to nije lako. Fantastična je.”

Branislav Lečić je izneo stav da režiser ima potpuno legitimno pravo da izabere koga kog poželi, bilo da je on profesionalac ili amater, a sa tim se složio i Bane Trifunović. “Glupo je pljuvati kad ne znam zašto je reditelj odabrao baš nju. Ima i glumaca koji pevaju, igraju i vode emisije, pa ni tu ne vidim problem.”

Koji je vaš stav o ovome?

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.