in

Prvi izlalak Chrissy Teigen i Johna Legenda bez bebe


Chrissy Teigen ( foto: instagram )
Chrissy Teigen ( foto: instagram )

Chrissy Teigen, američka manekenka i supruga pevača Johna Legenda, nedavno je na svet donela devojčicu Lunu Simon. Iako je od porođaja prošlo nedelju dana, manekenka je već uspela da vrati svoju staru vitku liniju.

Za vikend, ova zgodna manekenka je sa svojim suprugom posetila jedan restoran, što je naišlo na osudu pojedinih njenih fanova. Chrissy i John su svoje prvo slobodno, zajedničko veče nakon rođenja njihove ćerke, Lune, proveli u restoranu u LA-ju, a tridesetogodišnja mama izgledala je savršeno u dugačkom kožnom kaputu i crnim kožnim pantalonama.

Chrissy Teigen i John Legend, novopečeni roditelji u provodu ( foto: AKM-GSI )
Chrissy Teigen i John Legend, novopečeni roditelji u provodu ( foto: AKM-GSI )

Međutim, pojedinci na internetu osuđuju manekenku jer smatraju da je pogrešno što je na večeru sa svojim suprugom otišla bez svoje bebe Lune. Chrissy im nije ostala dužna, te je objavila par ironičnih statusa na svom Twitter profilu:

„Otišla sam na večeru. Ljudi su besni. Dobro jutro,“ napisala je u jednom od svojih twittova.

„Nikada nisam želela da ostavim svoju ćerku, volim je. Ali to sam samo ja – pasivna agresivnost je realna,“ odgovorila je na uvredljive komentare. Na pitanje jednog od fana: „Kako je beba, Luna?“ manekenka je šaljivo odgovorila: „Ne mogu je naći“.  

  Chrissy je na svom Instagram profilu podelila i jednu slatku zajedničku fotografiju sa Lunom:

#nofilter ? A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on