in

Prvi put o detaljima veze sa slavnom pevačicom: Dugo smo bile prijateljice, sve do jednog putovanja…


Bivša devojka Miley Cyrus, Kaitlynn Carter, prvi put je javno govorila o kratkoj vezi sa slavnom pevačicom.

Devojke su vezu počele u julu, ubrzo nakon što je saopšteno da se Cyrus rzvodi od Liama Hemswortha. Kaitlyn je sve to zapisala u svojim memorima.

„Prošlog jula otišla sam na odmor s prijateljicom, a onda sam shvatila da sam zaljubljena u nju. Nije bilo ovako jednostavno, naravno. Ali nije bilo ni previše komplikovano“, napisala je.

Dodala je kako do tog putovanja nije ni znala da bi žena mogla da joj se svidi, ali onda je shvatila da zapravo nema tip.

„Tada je rođena moja prva i jedina ljubav prema ženi. ‘Pala’ sam na nju kao i što sam na jednog starijeg muškarca mnogo godina ranije. Bila je to slična sila prirode, nije trebalo mnogo da razmišljam. Dogodilo se i činilo se da je to prava stvar“, napisala je i nastavila.

„Gledajući na naše trogodišnje prijateljstvo, shvatila sam da me uvek privlačila na način na koji ostali prijatelji nisu, ali do tog putovanja nisam shvatila da je ta privlačnost romantična“, priznala je.

I dok Kaitlynn i dalje ne zna hoće li se sada viđati s muškarcima ili ženama, Miley je svoj izbor napravila kada je započela vezu s dugogodišnjim prijateljem Codyjem Simpsonom.