in

Pukla tikva: Posvađale se Bojane Rajić i Nataša Bekvalac?!


Nataša i Bojana su jedno vreme bile nerazdvojne (foto: Instagram)
Nataša i Bojana su jedno vreme bile nerazdvojne (foto: Instagram)

Dve poznate i razvedene majke, Nataša Bekvalac i Bojana Rajić su nekoliko godina bile najbolje prijateljice i bezuslovna podrška jedna drugoj.

Međutim izgleda da je prijateljstvo među njima okončano. Bojana na svoje venčanje koje je upriličeno pre nekoliko dana nije pozvala nekadašanju najbolju prijateljicu, koja joj je tokom razvoda od golmana Vladimira Stojkovića bila rame za plakanje. Iako se u medijima spekulisalo da će lepa novosadska pevačica biti kuma trudnoj manekenki, do toga ipak nije došlo i njih dve su prekinule svaki kontakt.

Fotografija sa zajedničke proslave 1. Maja (foto: Instagram)
Fotografija sa zajedničke proslave 1. Maja (foto: Instagram)

„Nataša i Bojana su bile nerazdvojne prijateljice koje su delile i dobro i zlo. Međutim, njh dve već neko vrem ene razgovaraju niti se viđaju kako pre. Nataši su zasmetali neki Bojanini postupci koje od nje nije očekivala. A Rajićeva je u dogovoru sa budućim suprugom Branislavom Đurđevićem odlučila da prijatelje ne pozove na svadbu, što je Bekvalčevoj zasmetalo te joj nije ničestitala na udaji“, kaže za Kurir izvor blizak bivšim drugaricama.

Bojana i Nata su često zajedno izlazile u grad i hvalile jedna drugu gde god su stigle, pa je tako nedavno novopečena gospođa Đurđević o drugarici Nataši izjavila sledeće: „Da je poznajete upola koliko je ja poznajem voleli bi ste je iz dubine duše. Jer ona se da voleti. Ume da voli, ume da se da i ume da bude prijatelj kad niko nije.“

Nata i Bojana su često izlazile zajedno u provod (foto: Instagram)
Nata i Bojana su često izlazile zajedno u provod (foto: Instagram)

U prilog tome da pop zvezda i bivša manekenka više nisu bliske, govori i to što se Bojana druži sa Mandom Popović, bivšom devojkom Ćazima Osmanija, koja je svojevremeno po tabloidima prozivala Natašu.

bojana-manda

Ostaje da vidimo da li će se odnos među njima popraviti i da li će jedna drugoj moći da oproste greške ukoliko ih je i bilo.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu čitajte u digitalnom obliku, samo na Novinarnica.net!