Purobeach party u Beogradu

Ivana Stamenkovic Sindi i vlasnik Purobeacha Beltran Alvarez de Silva
Ivana Stamenkovic Sindi i vlasnik Purobeacha Beltran Alvarez de Silva

Luksuzni plažni brend Purobeach koji je omiljeno stecište svetskih hedonista i pripadnika visokog društva, okupio je u petak veče beogradske džetsetere u klubu Republika. Nakon prošlogodišnjeg otvaranja i dobre sezone u Porto Montenegru, vlasnik Purobeacha, Beltran Alvarez de Silva i marketing menadžer, Oscar Royo, najavili su novu sezonu i proslavu prvog rođendan Purobeacha 6.jula u Crnoj Gori.

Nakon oficijelnog prestižnog partija u elitnom hotelu Square nine izabrali su klub Republika kao reprezentativno mesto koje u potpunosti može da prenese morsku atmosferu sa plaža u Marbelji, Palma de Majorci i Toskani, pravo u Beograd. Za vrelu atmosferu Purobeach partija u Republici, pobrinuo se DJ Sebas Ramis, Purobeach rezident koji se rado odazvao pozivu iako su njegovi nastupi bukirani i do godinu dan unapred. Sve je to rezultiralo vrelom atmosferom čime je potvrđeno da je Beograd idealna destinacija za ljubitelje vrhunskog provoda.

Party nisu propustili: Ivana Stamenkovic Sindi i Uros Ćertić. Boško Jakovljević, Dragana Džajić, Nemanja Pajić, Goga Grubješić, Nenad Radujević, Ivana Bajić, Bane Trifunovic i Vlada Aleksić, glumice Monika Romić, Marija Karan, fotograf Stefan Koković i mnogi drugi. Predstavnici Purobeacha nisu sakrli oduševljenje energijom kluba i gostiju te su odmah najavili da će se uskoro vratiti sa novim iznenađenjima za beogradsku publiku.

Bane Trifunović i Vlada Aleksić
Dragana Džajić i Ivana Milović
Dragana Džajić
Marija Karan
Sindi i Uros Ćertić
Novinar Nemanja Pajić

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI