Prati nas

Extra

Raskinuli Johnny i Amber?

Više nisu u ljubavi!

 

Devojka koja je označena kao glavni krivac razvoda braka Johnny Deppa i Vanesse Paradis, plavokosa Amber Heard, nije više u vezi sa slavnim glumcem jer nije mogla da se nosi sa epitetom “rasturačica brakova”, koji su joj mediji nedavno dodelili.

“Između Johnnyja i Amber stvarno postoji hemija. Amber se rastala od devojke Tasye u isto vreme kad se Johnny rastao od Vanesse. Ali bili su u vezi mesecima pre objave raskida. Dobro su krili svoju vezu, a pomoglo je i to što su mnogi verovali da Amber voli devojke. Međutim”, kaže za sajt Radar Online izvor blizak Amber, dodajući da iako je lepa glumica, biseksualne orijentacije zaljubljena u 49-ogodišnjeg glumca ne može da ostane s njim zbog prevelikog pritiska.

Odlučili su da se rastanu, jer ona ne želi da je nazivaju rasturačicom domova. Ona nije sigurna šta će se tačno desiti sa njihovom vezom, ali za sada samo želi da se odvoje dok se ne slegne prašina.”

Podsećanja radi, pisalo se da je Vanessa Paradis, bivša Johnnyjeva žena, nije želela da Amber bude u blizini njene dece, Jacka i Lily Rose. Takođe se pisalo da je Johnny pre mesec dana svojoj 26-ogodišnjoj devojci kupio konja.

F.Y./Tracara.com
Foto: Movies.ndtv.com

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
6 komentara

6 Comments

 1. Maki

  20. 07. 2012. at 13:54

  Tamo veze traju krace od vremena jednoj bomboni da se istopi

 2. Nicki

  20. 07. 2012. at 14:28

  Dugo je i trajalo.

 3. GagaisMyLife

  20. 07. 2012. at 15:13

  Moje tusiranje traje vise od njihove veze -.-‘

 4. lady

  20. 07. 2012. at 16:19

  Boze koliko ja volim ovog coveka. No,nzm cemu njeno moralisanje sad, kad je vec bila sa njim pre njegovog raskida sa Vanesom.

 5. jaAndjelatinebitan

  20. 07. 2012. at 18:57

  Malo došla Amber,Johnny ostavio sve zbog nje,ženu. I onda Amber kaže da ne može da se nosi sa epitetom rasturačice brakova?

 6. The Resurrection

  01. 05. 2013. at 09:02

  Superb artwork! This can be a type of information which have been supposed to be shared over the website. A sense of shame on Google for not positioning this kind of distribute top! Think about it in excess of plus seek advice from my site. Thanks a lot Equals)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top