in

Raskinuli Jovana i Željko!


Nakon samo dve nedelje od veridbe, javnost će biti šokirana da čuje da poznati par, Jovana Janković i Željko Joksimović više nisu zajedno!

Kako pišu dnevni listovi Blic i Press, Jovana i Željko su raskinuli ovih dana, a to je postalo očigledno na koncertu u Varaždinu, kada je Željko bio izuzetno tužan pevajući svoj hit Ljubavi, i kada su svi primetili da Jovana na ovom nastupu nije uz njega.

Željko je potvrdio medijima da on i Jovana više nisu zajedno, ali je oštro demanotvao trač da je razlog njihovog razlaza prevara. U medijima se takođe pominje da su pravi razlozi za raskid konstante prepirke i svađe.

Za Press, Željko je izjavio:

„Tačno je da Jovana i ja više nismo zajedno, a zbog velike ljubavi koju smo imali i divnih zajedničkih trenutaka ne želim uopšte da pričam o konkretnim razlozima.“

UPDATE: Kako piše list Alo, Jovana Janković namerava da napusti televiziju Pink, zajedno sa svojim kolegom Srđanom Predojevićem. Njihova nova destinacija je najverovatnije TV Prva, gde su mnogo veći honorari, a voditeljski par bi ponovo vodio neku vrstu jutarnjeg programa sa kojim bi možda dostigli rejtinge koje su imali na RTS-u.

Da li će biti tako ostaje da vidimo…