in

Rasta, Đogani, Vidaković: Sve kokainske afere na javnoj sceni


Foto: Printscreen, youtube

Jučerašnja vest da je reper Stefan Đurić Rasta uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je posedovao narkotike, uzdrmala je domaću javnost. On je navodno uhapšen u centru grada, kada mu je pronađeno pet paketića marihuane – što nije toliko iznenađujuće, s obzirom na to da je reper i ranije objavljivao fotografije sa džointom na svom Instagram profilu. Sa Rastom je, međutim, prema rečima izvora Nova.rs, uhapšen još jedan muškarac koji je kod sebe imao kokain – čime se ponovo pokrenula priča o kokainskim aferama na javnoj sceni Srbije.

Naime, pre samo dvadesetak dana, zbog kokaina je u Beogradu „pao“ i Gagi Đogani, denser i nekadašnji učesnik rijalitija „Zadruga“.

Gagi je uhapšen 16. septembra oko 20 časova, a prema našim saznanjima, kod sebe je imao dve kesice kokaina. Kasnije iste večeri je pušten iz policijske stanice, a potom je na društvenim mrežama objavio da je „upao u neke probleme“.

“Dobro sam. Hvala što se brinete za mene. Upao sam u probleme ali rešiću ih sam! Hvala na razumevanju”, napisao je on kratko tada na Instagramu.

To nije prvi put da se Gagijevo ime povezivalo sa kokainom. Najveći šok za fanove njegove muzike i celokupnu javnost bila je njegova ispovest 2016. godine u kojoj je priznao da se drogirao, ono što se godinama šuškalo u estradnim krugovima.

“Uzimao sam kokain, a umeo sam da se nakljukam lekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osećao jadno i bedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi. Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život”, priznao je denser. On je tada priznao i da je išao na odvikavanje od droge, a da su mu terapije pomogle da se izvuče iz pakla narkomanije”, ispričao je Gagi tada za domaće medije.

Zbog pogrešnog načina života Gagi je, kako je i sam priznao, upropastio karijeru.

Najveće iznenađenje za sprsku javnost, međutim, bila je vest da je zbog narkotika uhapšen i glumac Bane Vidaković.  On je uhapšen 17. jula ove godine na Vračaru, zbog, kako navode u MUP, posedovanja droge heroin.

Vidaković je dva dana kasnije preko svog Fejsbuk profila podelio post u kome kaže da je kod kuće, živ i zdrav.

“Alo braćo fejsbučari, samo da javim, kući sam, živ i zdrav. Nisu me ni iznervirali mnogo. Pala buva na slona”, podelio je sa svojim Fejsbuk prijateljima popularni glumac.

Nakon nekoliko komentara podrške, Vidaković se zahvalio svima na brizi i podršci.