in

Ovoga puta po strani: Anabela Đogani nema nakon što je Gagi uhvaćen sa kokainom

Bivša supruga nema komentar


Vest koja je prethodne noći šokirala sve jeste da je Gagi Đogani, poznati denser, uhapšen kada ga je policija zaustavila na Pupinovom mostu i kod njega pronašla dve kesice kokaina.

Kako je navodno Gagi tada njima rekao, droga koju je imao kod sebe je za ličnu upotrebu, a ovo je mnogo razočaralo one koji su znali koliko je njemu bilo teško da godinama unazad ne koristi narkotike.

Jedna od onih koja najbolje zna i koja je prošla kroz mnogo loših situacija sa Gagijem zbog njegovih poroka jeste njegova bivša supruga Anabela Atijas.

Tokom njihovog zajedničkog učešća u Zadruzi, Anabela i Gagi su izneli mnogo toga o njihovom odnosu koji je bio narušen zbog njegovog konzumiranja narkotika, ali i čak kada se pevačica razvela od njega i udala za drugog čoveka, a svog sadašnjeg supruga Andreja, njih dvoje su pomagali Gagiju da se reši loše navike.

PROČITAJTE: Svi detalji hapšenja Gagija Đoganija

Očekivano, mnogi su želeli da čuju Anabelin komentar na celu situaciju i Gagijevo hapšenje. Međutim, pevačica je rešila da ne dodaje ulje na vatru i da ono što misli zadrži za sebe.

„Ne bih ništa komentarisala,“ rekla je Anabela.

Da li će u nekom narednom periodu Anabela promeniti mišljenje i reći šta ima o ovoj trenutnoj situaciji ili će ipak iz svojih razloga ostati u potpunosti bez komentara, ostaje da se vidi. (Informer)