in

Razvod niko ne pominje: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković van grada uživaju u skladnom braku

Uživaju van Beograda

Pre nekoliko meseci, vest o navodnom razvodu glumca Vojina Ćetkovića Slobode Mićalović osvanula je naslovnicama.

Iako su brzo to demantovali, niko to nije zaboravio ali čini se da je par jači nego ikada pre.

Njih dvoje su zbog korone pobegli iz Beograda, na kuću na selu koju su ranije kupili, a fotogafijama na Instagramu stavili su svima do znanja koliko uživaju.

„Najbolje je jutarnje sunčanje.“ napisao je Vojin pored fotografije na kojima se igračke njihove dece „sunčaju“.

View this post on Instagram

Najbolje je jutarnje sunčanje

A post shared by Vojin Cetkovic (@vojin_cetkovic) on

Ovo je inače jedna od retkih fotografija koju je glumac objavio na pomenutoj društvenoj mreži.

Sa druge strane, Sloboda objavljuje citate i fotografije prirode, a čini se da njeni pratioci na to dobro reaguju.

U februare ove godine pojavila se informacija da par nije više zajedno – navodno, na svim događajima na kojima su bili u prethodnih mesec dana ni jedno ni drugo nisu nosili prstenje sa venčanja, pa je to mnoge navelo da pomisle da ovaj par, koji važi za najskladniji među javnim ličnostima, ima probleme u braku, te da se možda i razvode.

“Pojedini iz glumačkih krugova čak šuškaju da među njima nije sve u najboljem redu i da je moguć čak i razvod, međutim, ne verujem da je to u pitanju. Oni nemaju nikakve probleme, jako se lepo slažu i u svemu se podržavaju. A što se burmi tiče, moguće da ih trenutno ne nose zbog nekih uloga i snimanja,” objašnjava izvor Scandala.

“Moj muškarac, moja ljubav, moj život,” napisala je jednom prilikom Sloboda, dok je Vojin tada u intervjuu za Gloriju otkrio kako šanse da brak opstane rastu sa zajedničkim temama.

“Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se sa time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom…” rekao je.