Prati nas

Vesti

Razvode se Anabela i Andrej Atijas

Na ovaj korak se odlučila zbog nasilja koje je pretrpela

Nakon nasilja koje se nedavno dogodilo u porodici Atijes, pevačica Anabela je odlučila da ostavi supruga Andreja i definitivno stavi tačku na šestogodišnji brak.


“Anabeli je pukao film zbog toga što je čitavog života trpela nasilje od svojih partnera. Najpre od Gagija, kojem je rodila dve ćerke Lunu i Ninu, a sada i od Andreja, kojem je rodila ćerku Blankicu. Iako je rešila da ga krivično ne goni, preko batina ne može da pređe, te je odlučna u tome da se razvede”, rekao je izvor blizak pevačici pa dodao:

“Andrej je navodno ubeđuje da se to više neće ponoviti, te da će potražiti stručnu pomoć kada je o alkoholu reč. Kleo joj se da je njegova ljubav prema njoj veća od želje za ovim porokom. Ovo nije prvi put da se oni verbalno sukobljavaju. On stalno pije, a kad popije, sve mu smeta i često joj prebacuje. Tada je sa njim nemoguće razgovarati, međutim, do fizičkog kontakta nikada pre nije došlo. Više puta mu je govorila da će ukoliko bude ikada podigao ruku na nju, to biti kraj njihove ljubavi, što se sada i desilo”, rekao je za Alo.

U prilog ovome govori i činjenica da je pevačica sa Instagrama obrisala sve fotografije sa suprugom.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Nina

    14. 09. 2018. at 22:11

    Nije obrisala fotke s muzem.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top