Revolucija među patikama!

Marija Šerifović, prvotimci fudbalskog kluba Partizan, Aleksandar Mitrović i Nemanja Kojić, državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin, fanovi sporta i dobrog šopinga među prvima u svetu isprobali su najrevolucionarniju patiku ikada! Adidas je pred mnogobrojnim posetiocima Ušće šoping centra predstavio poslednju u nizu inovacija za trčanje – Energy boost.Prezentaciju je vodio popularni voditelj Andrej Maričić koji je predstavio sve revolucionarne mogućnosti novih adidas patika. 

 Mnogobrojni zainteresovani učesnici su uz pomoć  profesionanlnih trenera fitnes  centra Carpe Diem, na traci za trčanje, isprobali patike Energy boost. Dovoljan je bio minut da osete razliku u odnosu na druge patike koje su do sada nosili. Najzadovoljniji svakako bili su prvotimci Partizana, kao i  maratonac kojima će ove patike biti od velike koristi na treninzima jer, kako kažu, osećaj je neverovatan, patika je ujedno mekana, a pruža i fantastičanu dodatnu energiju.  “ Energy boost daje veću energiju za svaki sledeći korak i veće mogućnosti da izdržite duže “, izjavio nakon trčanja Ivan Miškeljin.

“ Trčim posle duže vremena i osećaj je sjajan u ovim patikama. adidas nosim dugo, jer volim ovaj brend. Oni koji znaju šta je dobro, nose adidas. “, izjavila je Marija Šerifović, koja se pridružila na traci svim ljubiteljima Energy boost-a, koji su uživali u nesvakidašnjoj sportskoj avanturi.

Povezane vesti

Back to Top