Rihanna danas slavi rođendan!

Lepotica sa Barbadosa Rihanna danas slavi 25. rođendan!

RiRi je zaludela muzičku scenu, sada davne 2008. godine, svojim hitom Pon de Replay kada se u širokoj garderobi i kratkoj majici pojavila i naterala ceo svet na ples. No, ubrzo se njen imidž promenio – iz geto devojčice postala se seksi devojka, koja se ne boji da eksperimentiše.

A kad kažemo eksperimentiše – to i mislimo. Rihanna je eksperimentisala sa svime – od frizura i fizičkog izgleda, koje menja od albuma do albumapa do alkohola i narkotikakoji su često bili tema medija u protekle dve godinezbog čega su mnogi pomislili da će završiti neslavno, kao Amy Winehouse.

Medije je posebno interesovao njen odnos sa Chris Brownom. Nakon skandaloznog raskida 2009. godine, kada ju je Chris pretukao, njih dvoje su romansu obnovili prošle godine, zajedno uradivši čak tri dueta, od kojih se jedan, Nobody’s Bussiness našao na njenom poslednjem albumu. Iako su dugo odbijali da priznaju da su ponovo u vezi, na prošlonedeljnoj dodeli Grammy nagrada, pojavili su se zajedno i sve vreme blistali.

Pevačica je veoma aktivna i na društvenim mrežama Twitter Instagram, odakle smo vam izdvojili neke od njenih najboljih, ali i najkontroverzijih fotki.

Srećan rođendan, RiRi!

P.Ž./Tračara
Foto: Instagram

Povezane vesti

Back to Top