Rihanna predstavila kolekciju i napadnuta u klubu!

Iz provoda se vratila krvavog kolena
Rihanna na londonskoj nedelji mode

 

Velika prašina podigla se oko Rihannine prve kolekcije za River Island, koju je predstavila na londonskoj nedelji mode.

Modni kritičari mahom pozitivno reaguju na Rihannine kreacije, a najbrojniji su komentari da je odlučno urađena za nešto mlađu populaciju. Ipak, ima i onihj koji nisu oduševljeni modelima i koji RiRi najviše zameraju jednočasovno kašnjenje.

“RiRi se pojavila sa sat vremena zakašnjenja na modni šou koja je trajao svega 9 minuta. Znamo da tačnost nije imperativ tokom nedelja mode, ali kasniti sat vremena i naterati prisutne da toliko čekaju? Svi smo se pretvarali da proveravamo poštu na telefonima. Modeli iz Rihannine kolekcije sigurno nisu nešto što bi devojke obukle za opušteni noćni izlazak”, jedan je od najoštrijih komentara koji se mogu pročitati, a potpisuje ga modni novinar Huffington Posta Rebecca Adams.

Iz provoda se vratila krvavog kolena

 

Inače, 24-ogodišnja pop zvezda ponovo se našla u centru skandala! Ona je sinoć u Londonu izašla sa prijateljima u provod. Kada je nakon provoda krenula nazad u hotel, fotografi su uslikali njeno raskrvareno koleno.

Prema nezvaničnim informacijama, fan pevačice sa Barbadosa gađao je flašom, uzvikujući pogrdne reči na konto njenog pomirenja sa Chris Brownom.

Pogledajte sve modele Rihannine prve kolekcije. Da li vas je oduševila ili razočarala?

F.Y./Tracara.com
Foto: Huffingtonpost.com, Splashnewsonline.com

Povezane vesti

Back to Top