Rijana i Kris Braun- suočavanje na sudu!

Došao je i taj trenutak! Naime, kako izveštavaju američki tabloidi Rijana i Kris Braun će se sresti lice  u lice, i to na sudu, povodom incidenta iz februara meseca kad je Kris navodno žestoko prebio tadašnju devojku Riri. Kako je to potresno izgledalo, pogledajte ovde. Rijanin advokat potvrdio je da će se pevačica pojaviti na sudu 22. juna i odgovoriće na sva neophodna pitanja. Hmmm, biće zanimljivo da konačno čujemo i njenu stranu priče, pošto se Riri nije oglašavala o ovoj temi, osim što se svojim fanovima, posle incidenta, zahvalila na podršci i poručila da je dobro.

rijana1

10 Responses

  1. Navijam za nju!Samo mi nije jasno kako je posle svega mogla da mu se vrati!Samo je pokazala koliko je glupa i dopustila mu da je ponizava!Da se meni tako nesto dogodilo,ne bi ga pogledala koliko bi mi se gadio!

  2. slazem se sa kety….aglupo mi je sto je dolina mumijewa napisala riri…xaxaxa…..

  3. Nemam pojma šta je smešno u tome što je dolina mumijeva napisala Riri…Nema ničeg smešnog u tome,jer je to njen nadimak,poznat širom sveta…A uostalom,takodje navijam za Rijanu…

  4. Jeste da je Rijana super devojka i stvarno mi je zao zbog toga sta joj se desilo ali ipak vise volim Kris-a. Ali naravno navijam za RIJANU!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI