Rijana u bolnici???

Definiivno su „letele pesnice“ između Kris Brauna i Rijane kao što sam vam već pisala. Naime, izvori iz bolnice imaju zastrašujuće podatke! Rijana je stigla tamo potpuno pretučena sa ozbiljnim povredama glave, modrice na sve strane, ujedi po rukama i prstima(???), rasečena usna i razbijen nos. O bože, ne mogu da verujem, šta je moglo da se desi da reper Kris Braun toliko pretuče lepu pevačicu. Neki sajtovi pišu da mu je Rijana prenela neku polnu bolest, ali u to ne verujem… Stvarno ne mogu da razumem, jer se Kris Braun u američkoj javnosti predstavljao kao uzoran dečko, koji je idol naročito tinejdžerima. Ali predviđa se da će mu ovaj skandal uništiti jako uspešnu karijeru. Pa i zaslužio je… Inače Rijana nije bila osoba koja je pozvala policiju, već je to učinio neko ko je čuo tuču i buku. Pevačica je sve obaveze koje je imala u narednom periodu otkazala do daljnjeg. Inače otkriveni su još neki detalji njihove veze koju su stalno skrivali od javnosti i Rijana nikad nije želela da prizna da su ona i Braun par. Sad sam saznala i razlog! Naime, Rijanini roditelji koji žive na Barbadosu oduvek su se žestoko protivili ovoj vezi! Pa deco, češće slušajte vaše roditelje, vrlo često su u pravu… :)

18 Responses

  1. ja sam cuo da je rihanna prenela herpes chris-u pa su zato letele pesnice….

  2. ma sta je laz,ja werujem da se to stwarno desilo,taj chris je jedno weliko gowno,ruke bih mu odsekao sto ju je tukao………..seljacina bre jedna……….ona je bre zakon,i swi mogu da joj se sagnu………i kraj!

  3. od pocetka ona nije trebala da bude sa njim jer to je bila ogromna greska,sad se vide rezultati moze da broji masnice i da se priseca sta je sve dobila od njega sem ljubavi=)

  4. ja da sam na rijaninom mestu ja bi njega zadavila. on nema prava nikoga da bije pa i rijana je covek ko i svako drugi. on nesme da je udara. ona je isto poludela sto muje oprostila.

  5. rijana volelabih da raskines vezu sa njim.on je kreten koji je zeleo da te ubije a ti mu oprastas.molimte raskini.

  6. rijana ti si moja omiljena pevacica i nebih volela da te vidim mrtvu. to bi za sve bio sok zato ostavi tog skota na miru i udaj se za nekog drugog tvoja obozavateljka jowana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI