Prati nas

Televizija

Robin Williams: Vraćam se na TV, računi čekaju

Robin Williams glumi u novoj, humorističkoj seriji

Glumac Robin Williams glumi u novoj televizijskoj seriji Crazy Ones. U intervjuu za Parade magazine priča o svom povratku na male ekrane.

Američki glumac kaže da se umorio živih nastupa kao komičar. 62-godišnji glumac zvezda je nove humorističke serije Crazy Ones, koja treba da počne da se prikazuje u Americi. Pored poznatog glumca u seriji glumi Sarah Michelle Gellar i ekipa novih manje afirmisanih glumaca.

U intervjuu za Parade Robin kaže da je Sarah divna za saradanju i da obožava taj otac-ćerka odnos, jer i sam ima ćerku pa je taj odnos analizirao bezbroj puta. ”Ideja o stalnom poslu je veoma primamljiva. Imam dva izbora: da nastavim da radim kao stand-up komičar ili da glumim i malim, nezavisnim filmovima za minimalac. Filmovi su dobri, ali se više ne distribuiraju. Treba plaćati račune. Prodajem ranč u Nepi, jer ne mogu više da ga priuštim”.

Williams veruje da će nova serija naići na sjajan prijem kod publike, u šta mi ne sumnjamo. O svom problemu sa pićem se ponovo našalio i skoro je siguran da ga nikada neće rešiti u potpunosti. Legendarni glumac kaže da prosto voli alkohol.

D. J. / Tracara.com

2 komentara

2 Comments

  1. Jovan

    14. 09. 2013. at 14:33

    Nemojte me kuditi, mladja sam generacija, nikada nisam cuo za njega, ali je Sara je fantasticna je glumica, Bafi forever. <3

  2. Sandra

    14. 09. 2013. at 16:26

    @Jovane, pogledaj film ”Mrs. Doubtfire”, bice ti sve jasno. :)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top