Rodiću još dvoje dece: Jovana Jeremić spremna za novi brak

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jovana Jeremić kaže da je spremna za drugi brak, a svojoj ćerkici Lei želi da podari brata.

„Ne podnosim lake muškarce, čim čujem da je švaler znam da nije za mene. Pravi muškarac zna do kad je sa jednom, od kad je sa drugom, ne vara. Ja sam uvek zaljubljena u svoje dete, u svoj posao. Volim, recimo da želim da volim. Status veze, ne znam jer sam preokupirana stanom i poslom. Kada se pojavi taj čovek koji je meni sudbinski namenjen, ja ću to znati odmah,“ rekla je ona u intervjuu za Kurir i dodala da nema vreman za normalne muškarce.

„Ja sam žena koja traži mnogo, jer daje sve. Neću se nikad više udati dok ne nađem muškarca koji će mi promeniti život iz korena. Želim stil života potpuno drugačiji, ono što sam ja zamislila. Ne kažem da sam sama, ali ne kažem ni da sam pronašla čoveka svog života. U svakom slučaju svoj život neću prikazivati kao nekad, jer svi uspešni muškarci ne vole da se slikaju i to je super.

Njen budući muškarac će biti dovoljno jak i moćan.

„Ne daj Bože da mi sutra neko startuje muža, jer svako ko bi na bilo koji način pokušao da ugrozi moju porodicu može samo da se nada najgorem. Takva sam bila i u prvom braku,“ navela je ona i dodala da bi volela da ima dvoje dece.

„Meni sudbinski stoji još jedno, do dvoje. Volela bih da to bude sin i da se zove Vasilije, po Vasiliju Ostroškom.

POSLEDNJE VESTI