Search
Close this search box.

Voditeljka tvrdi: Karleuša i Duško dobiće i treće dete, kad se pomire

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Jelena Karleuša sredinom prošle godine objavila je da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića, nakon toga oni nisu preterano komentarisali odnos, a ono što je sigurno jeste da do razvoda zvanično još uvek nije došlo.

Ipak, prema prognozama jedne ekscentrične voditeljke, razvod je neminovan, kao i to da Jelena Karleuša postaje majka po treći put.

Naime, voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić svima je dobro poznata po svom britkom jeziku i nesvakidašnjem stavu kao i tome da bez zadrške na svaku temu iznosi mišljenje. Ovog puta ona je poslušala svoje sedmo čulo i na temu pop dive, njenog bračnog stanja kao i eventualnoj trudnoći izjasnila se isključivo na osnovu svoje intuicije.

„Ja Duška stalno viđam po restoranima jer često ručamo u istim restoranima. On tamo ruča sa ćerkama. Pozdravila sam se i sa Duškom i ćerkama kada sam ih videla. Duško je gospodin, uvek se javi i jako je umiren čovek. Treba da to reše na lep način. Ako je istekao rok tom braku treba da se raziđu kao ljudi i da ostanu prijatelji,“ rekla je Jovana.

Ona je još predvidela i da će se popularni par razvesti, da će se pevačica udati za imućnog Amerikanca, ali i da Jelena Karleuša postaje majka po treći put.

„Ja mislim, imam intuiciju da će Jelena Karleuša da nađe trećeg muža i da će biti stranac sa američkog podneblja. On će biti stranac i ozbiljan baja na svetskom nivou. Možda će mu čak roditi još jedno dete. Ja to prognoziram Jeleni, ja je jednostavno vidim sa nekim trećim čovekom, sa nekim ko nije iz ove zemlje. Možda ja grešim, ali ja tako vidim Jelenu u budućnosti,“ završila je svoje izlaganje voditeljka u emisiji „Puls Srbije“ i po ko zna koji put šokirala naciju.

POSLEDNJE VESTI