Search
Close this search box.

„Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe?“ Bukti rat između verenice Slobe Radanovića i Jovane Jeremić!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Verenica Slobodana Radanovića Jelena Đuričanin udarila je ni manje ni više nego na televizijsku zvezdu Jovanu Jeremić. Ona je na društvenim mrežama podelila voditeljkinu fotografiju iz Jutarnjeg programa i uvredila je na najniži mogući način.
„Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine , ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego,“ napisala je Slobina lepša polovina. No, Jovana Jeremić ne bi bila to što jeste kada bi nekome ostala dužna. Ona je u izjavi za Kurir, detaljno odgovorila šta misli o tome što je Slobina verenica napisala. „Verenicama muškaraca koji nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome,“ rekla je Jovana i dodala:
„Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru „Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svpojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu,“ izrecitovala je ona pesmicu Nedeljka Popadića. Ali to nije sve. Jovana je u priču uvela i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar: „Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci, pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluaju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto verenica Slobe Radanovića.

POSLEDNJE VESTI