Prati nas

Vesti

Ronaldo progovorio o pričama o venčanju

Fudbaler demantuje glasine

Zbog fotografije vereničkog prstena koji nosi Rondaldova devojka i čestih odlaska u crkvu pojavile su se priče u svetskim medijima da će se najpoznatiji neženja uskoro oženiti.

Šuškalo se da mlada manekenka već uveliko isprobava venčanice i da se fubalski as sprema da odvoji milione evra za svadbu, pa je sada konačno stavio tačku na sve glasine.

’’Još ništa od venčanja. Sad sam objasnio i prekinuo spekulacije koje su se pojavile. Naime, paparaci su me videli kod crkve i odmah pomislili kako spremam venčanje sa mojom Georginom. To nije istina. Ko zna šta će budućnost doneti, ali za sada ništa od toga’’, priča fudbaler i dodaje da u crkvu ide jer je vernik.

’’Jednostavno je – ja sam katolik pa svake nedelje idem u crkvu kako bih se zahvalio Bogu na snazi koju mi daje. Zahvaljujem mu se za sve što imam u životu, molim mu se kako bi zaštito moju porodicu i prijatelje. Svake nedelje idem u drugu crkvu jer  ih u Torinu ima mnogo’’, priča fudbaler za italijanske medije.

Podsetimo, glasine o veridbi su počele da se šire pre mesec dana nakon što je Georgina  u Londonu uočena sa raskošnim vereničkim prstenom.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top