Prati nas

Ryan Murphy donirao je 10 miliona dolara bolnici koja je lečila njegovog sina od kancera

Extra

Ryan Murphy donirao je 10 miliona dolara bolnici koja je lečila njegovog sina od kancera

Američki producent Ryan Murphy donirao je deset miliona dolara dečijoj bolnici u Los Anđelesu, koja je lečila njegovog sina od kancera.

Producent serije Američka horor priča otkrio je da se njegov četvorogodišnji sin Ford Theodore Miller Murphy već dve godine leči od raka koji je otkriven tokom običnog pedijatrijskog pregleda. Ryan je objasnio da je dečak imao tešku operaciju kao i nekoliko jako komplikovanih hiruških zahvata u nadi za njegovo izlečenje.

Neuroblastom, kancer nervnog sistema od kog se dečak leči, ima veoma veliku stopu smrtnosti u zavisnosti od njegovog tipa i uglavnom se javlja kod dece uzrasta od jedne do tri godine.

Dobra vest je da se dečak sada oseća dobro, a producent je donirao čak deset miliona dolara bolnici u Los Andjelesu gde Ford dobija potrebnu pomoć.

Voleo bih da upoznate Forda Theodora Millera Murphyja. Danas je velik dan za njega i našu porodicu. Pre dve godine ovaj slatki i nevini dečak dubokog smeha koji je opsednut Monster Truckom, dijagnostifikovan je veoma smrtonosnim pedijatrijskim kancerom neuroblastoma. Ford je bio izložen teškim i komplikovanim hiruškim zahvatima, a moja snažnija polovina, David Miller , bio je naš stub oslonac tokom ovog teškog perioda. Ford je takođe bio jak i danas proslavlja svoj četvrti rođendan zbog kog svi mi ne možemo biti srećniji!” napisao je Ryan na instagramu.

Ryan Murphy i David Miller u braku su gotovo šest godina a zajedno su usvojili dva dečaka uzrasta od četiri i pet i po godina.

Dečija bolnica u Los Anđelesu je neprofitna ustanova, koja je jedna od vodećih u svetu za lečenje ovog teškog oblika kancera. Ryanova nesebična donacija će pomoći mnogim porodicama koje nisu u mogućnosti da priušte lečenje svoje dece.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top