in

Sa druge planete: Pogledajte novi Rihannin spot


Potpuno futuristički izgled u skladu sa SF temom filma (foto: Instagram)
Potpuno futuristički izgled u skladu sa SF temom filma (foto: Instagram)

Samo nekoliko dana nakon što je najavila novu pesmu rađenu za potrebe filma Star Trek Beyond, Rihanna je juče objavila i spot za numeru Sledgehammer.

Ovaj SF projekt je potpuno u skladu sa temom filma i prikazuje pevačicu dok stoji na nekoj drugoj planeti, obučena  u vatreno narandžastu haljinu. Sa simbolima nacrtanim na licu i neobičnom frizurom, RiRi se potpuno uklapa u svet Star Treka i veoma podseča na Zoe Saldanu , glumicu iz filma.

Iako njena crvena planeta deluje idilično, sa zvezdanim ljubičastim nebom, u jednom trenutku iznad pevačicine glave proleću borbeni avioni i stvari postaju napetije.

Detalji novog spota (foto: Instagram)
Detalji novog spota (foto: Instagram)

Nekoliko glumaca iz filmske franšize zahvalilo je pevačici sa Barbadosa na objavljivanju novog spota u tako teškim trenucima za celu ekipu nakon tragične smrti Antona Yelchina, koji je glumio u Star trek filmovima. Zoe Saldana je postavila link najnovijeg trejlera i dodala: „Hvlata ti, Rihanna, za ovu divnu pesmu u ovim najtežim trenucima za našu StarTrek porodicu. Znamo da bi Anton bio ponosan“. I Zachary Quinto je imao samo reči hvale za pevačicu: „Nakon nezamislivo tužne nedalje za našu star trek porodicu, Rihanna donosi malo svetlosti u ovu tamu“.

Pogledajte spot za numeru Sladgehmmer i trejler za najnoviji nastavak SF avanture.