Prati nas

LGBT+

Sajsi MC eksluzivno za Tračaru o novoj pesmi: Želim da me muškarci posmatraju kao objekat!

Kontraverzna Sajsi MC ne namerava da se zaustavi i treći mesec zaredom objavljuje video single pod nazivom Gepekovana.

Ekskluzivno za Tračaru, beogradska reperka odala je detalje sa snimanja novog spota i pesme, ali i objasnila priču koju namerava da prikaže svojoj publici.

Saradnici su identični u muzičkom i u vizuelnom smislu kao za singl Ja bih da me ti, što se i primećuje kroz ulogu koju Sajsi igra, ali ovoga puta kao princeza u jednom raskošnom neorokoko dvorcu, gde sve odiše požudom.

View this post on Instagram

Sutra ⏳#gepekovana By: @brnjadob

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial) on

Sa bebi plavom kosom i obučena u prozirnu haljinu zavodljivo repuje o ogrmnoj želji muškaraca da je poseduju kao objekat u bilo kom izadnju, čak i kada nije dregovana – čime aludira na LGBT pokret u kome se muškarci kostimiraju u žene dovodeći ženske atribude do ekstrema.

O novoj pesmi kaže eksluzivno za Tračaru: „Bilo je jako zabavno igrati se moderne Dizni princeze koja je u dvorcu, a sve to preko trep melodije. Mislim, svaki mušakarac je bar jednu u životu želeo da poseduje, da je spreman da je upozna sa majkom, oženi… Pa makar morao da je gepekuje i otme. Nema tu ništa loše, ako je ljubav sa jaka i obostrana, može žena i njega da gepekuje. Mi kao ljudi imamo u sebi taj zov divljine koliko god tehnološki napredovali.“

Video, mejk-ap i stajling potpisuje njen višegodišnji saradnik Dragan Vurdelja. Idući ka letu i novim muzičkim ostvarenjima, ovaj video nas uvodi u fantaziju boja, sjaja i pevljivih tonova.

Pesma izlazi danas u 17h na Sajsi MC yotubue kanalu.

2 komentara

2 Comments

  1. noname

    06. 05. 2019. at 21:55

    ok

  2. Kristina

    07. 05. 2019. at 11:14

    Jad i beda.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top