Sajsi MC eksluzivno za Tračaru o novoj pesmi: Želim da me muškarci posmatraju kao objekat!

Kontraverzna Sajsi MC ne namerava da se zaustavi i treći mesec zaredom objavljuje video single pod nazivom Gepekovana.

Ekskluzivno za Tračaru, beogradska reperka odala je detalje sa snimanja novog spota i pesme, ali i objasnila priču koju namerava da prikaže svojoj publici.

Saradnici su identični u muzičkom i u vizuelnom smislu kao za singl Ja bih da me ti, što se i primećuje kroz ulogu koju Sajsi igra, ali ovoga puta kao princeza u jednom raskošnom neorokoko dvorcu, gde sve odiše požudom.

Sa bebi plavom kosom i obučena u prozirnu haljinu zavodljivo repuje o ogrmnoj želji muškaraca da je poseduju kao objekat u bilo kom izadnju, čak i kada nije dregovana – čime aludira na LGBT pokret u kome se muškarci kostimiraju u žene dovodeći ženske atribude do ekstrema.

O novoj pesmi kaže eksluzivno za Tračaru: „Bilo je jako zabavno igrati se moderne Dizni princeze koja je u dvorcu, a sve to preko trep melodije. Mislim, svaki mušakarac je bar jednu u životu želeo da poseduje, da je spreman da je upozna sa majkom, oženi… Pa makar morao da je gepekuje i otme. Nema tu ništa loše, ako je ljubav sa jaka i obostrana, može žena i njega da gepekuje. Mi kao ljudi imamo u sebi taj zov divljine koliko god tehnološki napredovali.“

Video, mejk-ap i stajling potpisuje njen višegodišnji saradnik Dragan Vurdelja. Idući ka letu i novim muzičkim ostvarenjima, ovaj video nas uvodi u fantaziju boja, sjaja i pevljivih tonova.

Pesma izlazi danas u 17h na Sajsi MC yotubue kanalu.

Povezane vesti

Back to Top